Extension, Module

Archived
Forum
(read-only)

Rein de Vries does not actively monitor this forum
(but you can still get help from other EE users).


For official support, visit the official support site »

Webservice

ExpressionEngine 2, ExpressionEngine 3, ExpressionEngine 4

Back to this add-on's main page
View Other Add-ons From Rein de Vries

     

You must be logged in to post.

Cannot install Webservice module

General (Resolved)

Steve Kallal
Steve Kallal

I am new to EE, but not new to web development.

I am trying to follow the instructions at http://docs.reinos.nl/webservice/ under Installation Instructions. I copied the ee2/system/expressionengine/third_party/webservice to system/expressionengine/third_party/webservice. But when I go to Add-ons > Modules, I don’t see Webservice listed.

I am trying to install the Webservice module on an existing EE site, version 2.10.1, running on a WIMP, that is Windows Server 2008 R2, IIS 7.X. Not sure about the PHP version.

Bottom line: why can I not see Webservice listed under modules in order to install it?

Thanks in advance!

Steve Kallal

Reinos
# 1
Developer
Reinos

So you have a folder named “webservice” in “system/expressionengine/third_party/” and in that folder you see some files, including mod.webservice.php and upd.webservice.php etc…

Steve Kallal
# 2
Steve Kallal

Thanks for your reply!

I discovered that I had installed it in the correct directory, but in a test instance of the site, rather than the production instance. And then I didn’t delete this post before you replied.

My bad!

Reinos
# 3
Developer
Reinos

Ok, no problem ;-)