Plugin

Archived
Forum
(read-only)

Rein de Vries does not actively monitor this forum
(but you can still get help from other EE users).


For official support, visit the official support site »

Google Sitemap Lite

ExpressionEngine 2, ExpressionEngine 3

Back to this add-on's main page
View Other Add-ons From Rein de Vries

     

You must be logged in to post.

MSM sites not outputting XML

Support (Resolved)

koala kid
koala kid

HI, first off thanks for the plugin.

I have EE set up with MSM. The plugin is working great for the default site but when I open up my sitemap link in Chrome it’s not outputting any data. All I’m getting is :

<urlset xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9"/> 

I’m using the plugin with NavEE. Here’s the template code I am using :

{exp:google_sitemap_lite:generate type="navee"

Any suggestions?

Thanks.

Reinos
# 1
Developer
Reinos

Hi there,

When you use the site_id in your tag, does that help?

{exp:google_sitemap_lite:generate type="navee" site_id="2"

http://reinos.nl/add-ons/google-sitemap-lite/docs#Params

Regards,
Rein

koala kid
# 2
koala kid

Hi Rein,

thanks for your reply. Your suggestion has done the trick, I’m now seeing XML output for the local sites, thank you.

One more question, is there an easy way to find the nav_id? I’m able to locate it through guess work but just wondering if there’s an easier route?

Cheers,
Alex

Reinos
# 3
Developer
Reinos

Great to hear that it is working.

well, you can locate the ID in the url, when you visit the menu.

Rein

koala kid
# 4
koala kid

Thanks Rein, I missed that due to the length of the URL.

Thanks again for making your product available for free :)