Fieldtype

Developer
Supported

Expresso

ExpressionEngine 2, ExpressionEngine 3, ExpressionEngine 4, ExpressionEngine 5

Back to this add-on's main page
View Other Add-ons From PutYourLightsOn

     

You must be logged in to post.

404 on submit / not saving

Support Request

Trumpet
Trumpet

When I submit entries on a certain channel, it send me to the 404 page on the front-end of my site.  This is strange behavior.  If I delete part of the text in my field, then it will save correctly.

I only have about 3 paragraphs of plain text.

Previous entries on this channel will not save.

I did just do a migration, but other channels are working fine.

Trumpet
# 1
Trumpet

Update:  I’ve narrowed down the issue to the word “from” being a part of the paragraph text.

E.g. “Selections from the world’s most iconic designers.”

If I change the text to read, “Selections BY the world’s most iconic designers” the saving issue goes away. 

I’m running v 3.3.1 on EE v2.7.3. I also have the structure plugin installed

PutYourLightsOn
# 2
Developer
PutYourLightsOn

can you try adding a simple textarea field for this channel and creating a test entry with your text above (with the word “from”) in the textarea? i would first like to ensure whether this issue is directly related to Expresso or not.

Trumpet
# 3
Trumpet

I added a text field to this channel, then successfully created an entry in the text field with the text “from”

PutYourLightsOn
# 4
Developer
PutYourLightsOn

i can’t replicate this locally. i can try to troubleshoot this further if you can send cms access details to info@putyourlightson.net