Extension, Module

Archived
Forum
(read-only)

Tom Jaeger does not actively monitor this forum
(but you can still get help from other EE users).

Detour Pro

ExpressionEngine 2, ExpressionEngine 3, ExpressionEngine 4, ExpressionEngine 5, ExpressionEngine 6

Back to this add-on's main page
View Other Add-ons From Tom Jaeger

     

You must be logged in to post.

Help with a redirect

Support Request

charlesriver9
charlesriver9

I have tried a bunch of different combinations and can not get this redirect to work.

http://mitsloan.mit.edu/mba/program-components/special-tracks-dual-degrees/sustainability-certificate/

Needs to go to-

http://mitsloan.mit.edu/mba/program-components/special-tracks-dual-degrees/

Can someone get me pointed in the right direction?

Thanks in advance

cityzen
# 1
cityzen

Hi Charles -

How are you setting up your original URL and detour to values? It should be straightforward, just:

Original:
mba/program-components/special-tracks-dual-degrees/sustainability-certificate/

To:
mba/program-components/special-tracks-dual-degrees/

Let me know,

Mike

charlesriver9
# 2
charlesriver9

I did try that setup and just tried it again. Still getting a 404 error.

cityzen
# 3
cityzen

can you copy/paste or screenshot the setup so I can see how it’s configured.

Do any other redirects work?

cityzen
# 4
cityzen

Also, I noticed when I load that original page, the request doesn’t seem to ever finish. Is there something preventing the page from fully loading?

charlesriver9
# 5
charlesriver9

I have attached the screenshot.
I did attempt another redirect as well that was not successful.

charlesriver9
# 6
charlesriver9

The page seems to load and finish fine on my end.

Just has a standard 404 message associated with it.

cityzen
# 7
cityzen

yea, it seems like it loads slow sometimes and quick sometimes. Can you try clearing out the start and end dates and lets see what happens then.

charlesriver9
# 8
charlesriver9

Same result

charlesriver9
# 9
charlesriver9

Anything else I can try or should I request a refund on the product?

I really need this to work.

cityzen
# 10
cityzen

It’s hard to say… I’ve never seen an install where it just didn’t work at all.

Can you try going to the Extension settings for Detour Pro and changing the Default URL Detection Method to PHP. Let’s see if that does something.

If you’d like to contact me directly at mike [at] cityzen.com and we can arrange temporary credentials to have me log into your dev/staging site to troubleshoot, that would work as well.

charlesriver9
# 11
charlesriver9

Email sent.

Thanks

cityzen
# 12
cityzen

Got it all sorted out for you. Check your email. Let me know if anything else comes up.

charlesriver9
# 13
charlesriver9

Awesome!  Thanks for digging in and finding a solution.