Module

Developer
Supported

EE 1
EE 2
ProForm Drag and Drop Form Builder

Back to this add-on's main page
View Other Add-ons From Isaac Raway

     

You must be logged in to post.

[Resolved] notification template not rendered

Support (Resolved)

jejuna
jejuna

I’m using version 1.02.

I’m getting the notification template, but I’m not getting any values.

I’m just getting:

Someone submitted the {form_name} form: {fields} {field_label}: {field_value} {/fields}.

Any ideas?

MetaSushi
# 1
Developer
MetaSushi

Hey there, sorry about the trouble. Were you previously running an older copy of ProForm on this site or is it a fresh install?

jejuna
# 2
jejuna

Yes, I was running a previous version, and I was getting the notifications fine. I couldn’t find an upgrade procedure in the docs…I just copied the new version over my existing one. The notification seems to be the only thing that doesn’t work!

jejuna
# 3
jejuna

Also, I see there is a new version, 1.04. Uploaded that, same results.

MetaSushi
# 4
Developer
MetaSushi

Hello there, I’ve just uploaded a new build - 1.05 - which should solve this issue. The problem was related to the use of variable prefixes in the new sample templates and the exp:proform:simple tag as well.

There is no real upgrade procedure necessary - simply replacing the package and theme directories with those in the ZIP file should be all that is needed.

jejuna
# 5
jejuna

Thank you! All better now.

MetaSushi
# 6
Developer
MetaSushi

Great! I’ll go ahead and close this thread, please post again if you have any other questions. :)